Seminarji

Seminarje in predavanja oblikujem glede na ciljno skupino. Pripravljam jih za večja podjetja, wellnes centre, knjižnice, občine, zavode in društva. Zasnovana so tako, da slušatelji lahko interaktivno sodelujejo z vprašanji in svojimi izkušnjami.

Predavanje za večja podjetja

Za večja podjetja organiziram predavanje o kakovosti hrane, ki jo potrošniki kupujemo v nakupovalnih centrih. Procesirana hrana je za naše telo škodljiva in dobro je vedeti, kaj se skriva pod določenimi oznakami na deklaracijah. Ker se večina ljudi v današnjem tempu, ki sesuva zdravje, odnose in nasplošno cel naš planet, nima časa ukvarjati, kaj je v nakupovalnih centrih sploh še zdravo, to namesto vas opravim jaz.

Razložim, kako zdravo, pa tudi cenovno ugodno izbirati živila in katerim se je potrebno enostavno odreči, ali pa kako jih “zdravo” pripravimo sami doma. Ker veliko pregledujem deklaracije in sem morala pred leti dobro preučiti evropsko in slovensko zakonodajo o deklariranju živil, vam svetujem kam po “bolj zdrava” živila, kje jih najugodneje dobite, kaj pomenijo ekološki certifikati in kaj na embalaži pomenijo ekološki napis, kot so DI ali PV, itd … Pogovorimo se tudi o najbolj toksičnih aditivih, konzervansih, emulgatorjih, barvilih, stabilizatorjih, FFS-ih in drugih kemikalijah, ki so v procesirani hrani in motijo naš endokrini sistem.

S seboj prinesem živila, ki se jim je potrebno dosledno izogibati, prinesem tudi taka, ki so za zdravje še sprejemljiva in ne vsebujejo kemikalij, ki se vežejo na maščobno tkivo. Prinesem pa tudi očem prijatna, po okusu slastna vendar za zdravje zelo škodljiva. Tako imamo pred seboj paleto zdravih, oporečnih in neoporečnih živil. Ker smo vizualna bitja, se stvari radi dotaknemo in jih seveda tudi okusimo je zato tako predavanje poučno in hkrati koristno, ko se znajdemo v nakupovalnem centru.

Odkrijem vam tudi, kako doma pripraviti kosilo ali večerjo v najkrajšem času, da bo zdravo, in da bo zagotovilo zadostno količino hidratov, maščob, vitaminov in mineralov, ter pokrilo vaše energijske potrebe.

Cena: 150 €

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close